fbpx

Toteutamme yhteistyössä tarkkaan kohdennettuja suorakampanjoita, joissa erikoispainotyöllä on tärkeä rooli. Oy Nordic Moneta Ab on vanhimpia “suoran” asiakkaitamme, tiivis yhteistyö on jatkunut yli kymmenen vuoden ajan.Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet yhdessä asiakkaan kanssa laajoja, useita personoituja elementtejä sisältäviä kampanjakokonaisuuksia, joihin olennaisena osana kuuluu korkeatasoiset erikoispainotyöt.

 

”Erityisesti arvostamme Laineen laadukasta painojälkeä, sillä usein kampanjamme sisältävät korkeatasoisia lakkauksia ja yksityiskohtaisia tuotekuvia. Toinen ensiarvoisen tärkeä asia on luottamus Laineen aikataulujen pitävyyteen ja täsmällisyyteen”.

– Atte Heikkilä, Product Manager, Nordic Moneta

 

Oy Nordic Moneta Ab (Suomen Moneta) myy ja markkinoi keräilyrahoja ja -mitaleita Suomessa ja toimii Suomen Rahapajan ja useiden kansainvälisten rahapajojen sekä keskuspankkien virallisena jakelija ja yhteistyökumppanina. Kansallisten ja kansainvälisten juhlarahojen lisäksi Suomen Moneta myy historiallisia alkuperäisrahoja, rahasarjoja, postimerkkejä sekä raha- ja mitalikirjeitä.

http://suomenmoneta.fi/

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Suomen Moneta

  • Suoramarkkinoinnin palvelut
  • Painatus
  • Jälkikäsittely
  • Postitus