fbpx

Automatisoitu printti

Automatisoitu printti on markkinoinnin automaation osaksi liitettävä, personoidusti asiakkaasi tavoittava suorakirje.

Kirjeen voi automatisoida asiakaspolun sopivaan vaiheeseen hyödyntämällä kerättyä dataa. Suorakirjeellä muistutetaan, aktivoidaan ja jälkimarkkinoidaan tehokkaasti.

Automatisoitu suorakirje on vaikuttava ja henkilökohtainen

 

Elämme ajassa, jossa postilaatikkoon ilmestyvä henkilökohtainen kirje on harvinaisuus, joka kiinnittää huomion. Suorakirje on vaikuttava, sillä se on muista kanavista poiketen konkreettinen ja poikkeuksellisen tunteita herättävä.

Automatisoitu printti on helppo liittää osaksi omaa markkinoinnin automaatiota. LAINE painotalona hoitaa painatuksen sekä postituksen.

Kysy lisää teknisestä toteutuksesta ja suunnittelijan työkalustamme.

 

Tiesitkö että:

Suorakirjeen avausprosentti on 66 %
Suorakirjeen vastausprosentti on 4,4 %
67 % milleniaaleista lukee saamansa suorapostin

Esimerkki:

Asiakas Henna käy katsomassa Optikkoliikkeen verkkosivuilla silmälaseja ja kirjautuu nähdäkseen sopivatko lasit hänen kasvoihinsa lataamansa oman kasvokuvan avulla.

Henna poistuu sivuilta ja markkinoinnin automaatiosta lähtee hänelle sähköpostitse aktivointiviesti. Asiakas ei reagoi viestiin, mutta käy uudelleen viikon kuluttua taas verkkosivuilla sovittamassa laseja.

Markkinoinnin automaatiosta lähtee personoitu kortti Hennalle kotiin. Kortista löytyy sovitetuista merkeistä alennus ja ohjaus lähimpään kivijalkaliikkeeseen.