Mitä on moderni suoramarkkinointi?

25 tammikuun, 2017

Muistatko postilaatikosta tipahtaneen ison kuoren pullollaan nimelläsi varustettuja lippusia ja lappusia, kuorta ja kuponkia?

Tarvitsit todella aikaa selvittääksesi, mitä sinulle tarjotaan, miten sen saat ja miksi se ylipäätään sinulle lähetettiin – ja miten se avaimenperä liittyy asiaan?

Nykyään suoramarkkinointia on mahdollisuus tehdä toisin. Moderni suoramarkkinointi tavoittaa monikanavaisesti ja älykkäästi, se toteutetaan kiinnostavalla ja tunteita herättävällä tavalla. Parhaimmillaan se on sisällöltään personoitua – asiasta, joka vastaanottajaa kiinnostaa. Keskeinen arvo nykyisessä suorassa on myös sen mitattavuus ja jatkuva optimointi.

Modernilla suoramarkkinoinnilla tavoitat asiakkaasi oikeassa kanavassa, oikeaan aikaan ja oikealla asialla. Opit ymmärtämään asiakastasi paremmin ja luot asiakaspolustasi asiakasystävällisen ja tuloksellisen.

Moderni suoramarkkinointi on monikanavaista, pitkälle personoitua ja automatisoitua. Sen toteuttaminen on entistä helpompaa, mitattavaa ja tuloksellisempaa.

Suoramarkkinointi on oikea tapa tavoittaa, jos:

– sinulla on valmiina markkinointirekisteri

– olet tunnistanut kohderyhmäsi kriteereitä, kuten asuinalue, tuloluokka, lapsiluku..

– haluat rikastaa nykyistä rekisteriäsi

 

Tutustu FiksuSuoraan: fiksusuora.fi