fbpx

Autoalan suorakampanjat

Vaihtoautosuorat

Toteutamme kampanjat vaihtoautojen myynnin edistämiseksi. Tapamme tehdä suoraa on tehokas, sillä hyödynnämme personoitua kampanjasivua ja automatisoitua sähköpostiviestiä / tekstiviestiä printtisuoran rinnalla.

  • Monikanavainen ja automatisoitu toteutus

  • Yksittäisen sivukävijän tunnistaminen

  • Erittäin tarkka markkinoinnin kohdentaminen

  • Autonvaihtoennusteet

  • Puhelinnumeroiden hyödyntäminen autoalan suorissa

Case: Monikanavaisuus lisäsi tehoa AutoPalinin Volvo Selekt -vaihtoautokampanjaan

 

Huoltokutsusuorat

Monikanavaisen kampanjamallimme ansiosta toteutamme tehokkaita huoltokutsukampanjoita. Oikeaan aikaan lähetetty personoitu huoltokutsu muistuttaa tulevasta huollosta ja automatisoidulla sähköpostilla tai SMS-viestillä aktivoimme mattimyöhäiset ja muistutamme lähenevästä ajanvarauksesta.

Useampaa kanavaa hyödyntävä kampanjatoteutus sitouttaa asiakkaasi parhaiten.

Esimerkki:

Riku Rasavillin auton huoltoaika lähestyy ja hän vastaanottaa kotiinsa personoidun kirjeen, jossa muistutetaan tulevasta huollosta ja kehotetaan varaamaan aika Rikulle personoidulta kampanjasivulta. Riku käy sivulla, mutta ajanvarauksen tekeminen keskeytyy jostain syystä.

Seuraavana päivänä Riku saa sähköpostin tai sms -viestin, josta ohjataan linkillä suorittamaan ajanvaraus loppuun. Riku varaa ajan kahden viikon päähän.

Muutama päivä ennen Rikun varattua aikaa hän vastaanottaa sms -viestillä lyhyen muistutuksen tulevasta huollosta. Huoltopäivän aamuna Riku saa vielä Tervetuloa huoltoon -toivotuksen tekstiviestillä, joka lisäksi sisältää karttalinkin autohuollon sijainnista.

 

Lue blogista esimerkki toteuttamastamme menestyksekkäästä suorasta Sport Car Centerille