fbpx

Lehtimyynnin suorakampanjat

Uusasiakashankinta asiakkaan olemassa olevaan rekisteriin

Monikanavaisen kampanjamallimme ansiosta toteutamme tehokkaita uusasiakashankintakampanjoita. Oikeaan aikaan lähetetty personoitu printti aktivoi passiivisiksi jääneitä vanhoja tilaajia tai SMS-viestillä ohjaamme epäröineet tilaussivullakävijät takaisin ja muistutamme hyvästä tarjouksesta.

Useampaa kanavaa hyödyntävä kampanjatoteutus sitouttaa asiakkaasi parhaiten.

 

Esimerkki:

Riku Rasavili on ollut pitkään uskollinen tilaaja, mutta lehtitilaus on päättynyt. Riku vastaanottaa kotiinsa personoidun kirjeen, jossa muistutetaan pitkästä yhteisestä historiasta ja kehotetaan lehti uudelleen hyvän tarjouksen kera personoidulta kampanjasivulta. Riku käy sivulla, mutta tilauksen tekeminen keskeytyy jostain syystä.

Riku on vanha asiakas ja hän on antanut markkinointiluvan myös sähköisiin kanaviin. Kolme päivää myöhemmin Riku saa sähköpostin tai sms -viestin, josta ohjataan linkillä takaisin tilaussivulle. Riku muistaa, että tilausprosessi jäi kesken, koska puhelin soi juuri, kun hän tutki tarjousta puhelimestaan. Riku tekee tilauksen ja saa tilausvahvistuksen sähköpostiinsa.

 

Uusasiakashankinta ostorekisteriin

Perehdymme yhdessä potentiaaliseen tilaajaan. Minkä ikäinen hän on? Miten hän asuu? Mikä on hänen koulutustasonsa? Voimme myös tutkia nykyisiä tilaajia ja peilata heidän tietojaan hankkiaksemme rekisterin, joka muistuttaa mahdollisimman paljon nykyistä tilaajarekisteriä.

Lähestymme potentiaalista tilaajaa personoidulla printillä, josta ohjataan esitäytetylle tilauslomakkeelle. Tilaaja tarkistaa tietonsa, hyväksyy tilausehdot ja klikkaa yhtä nappia. Kynnys tehdä tilaus on pieni ja tilauskonversio hyvä, kun kävijä saadaan sivulle asti.

Markkinointiluvan puuttuessa toiseksi kontaktoimiskanavaksi jää puhelinmyynti. Tilaajat poistetaan automaattisesti rekisteristä ja henkilöt toimitetaan potentiaalisuutensa mukaan järjestettynä lehden telemarkkinointiin.

 

Lue Fokus Media Finland Oy:n kokemuksia monikanavaisesta lehtimyynnistä.

Jatkotilauskampanjat

Toteutamme kampanjat myös tilauksien uusinnan edistämiseksi. Tapamme tehdä suoraa on tehokas, sillä hyödynnämme personoitua kampanjasivua ja automatisoitua sähköpostiviestiä / tekstiviestiä printtisuoran rinnalla.

  • Monikanavainen ja automatisoitu toteutus
  • Yksittäisen sivukävijän tunnistaminen
  • Tilauskäyttäytymisen hyödyntäminen jatkotilauksen myynnissä