fbpx

Laine on painopalveluiden ja suoramarkkinoinnin
asiantuntija.

 

Yli 65-vuotiaalla perheyrityksellä on kokemusta suoramarkkinoinnista yli 20 vuoden ajalta. Saman katon alta löytyvät monipuoliset painopalvelut, tulostus, postitus sekä monikanavaisten suoramarkkinointipalveluiden tuotanto.

Yrityksemme tarina alkoi Raumalla vuonna 1954, kun Aura ja Leo Laine perustivat rintamamiestalonsa kellariin pienen kirjapainon. Matkaa on sen jälkeen taitettu rohkein ja määrätietoisin askelin kohti tulevaisuutta.

Laineella työskennellään positiivisella draivilla, ja tiiviistä joukostamme löytyy monenlaista osaamista. Näillä aineksilla ja yhteen pelaamalla syntyy ainutlaatuinen ja joustava toimintatapamme, joka näkyy kaikessa tekemisessämme.

Asiakkaamme kiittävät meitä joustavasta ja mutkattomasta palvelusta sekä pitävistä aikatauluista.

 

 

1. Luja asiantuntijuus

Olemme alamme asiantuntijoita. Pitkä historiamme on kerryttänyt arvokasta kokemusta parhaista käytännöistä.

Rakastamme haasteita, mutta on ammattitaitoa luottaa myös toisiin. Käytössäsi on vahva yhteistyöverkostomme, jonka turvin ratkaisemme erikoisimmatkin haasteet.

2. Kumppanuus

Laineella kumppanuus tarkoittaa sujuvuutta, joustavuutta ja tehokkuutta, mutta ennen kaikkea vuorovaikutteista yhteistyötä. Kokemuksesta tiedämme, että parhaat tulokset syntyvät avoimessa ja tiiviissä suhteessa.

Tulos on tärkein ja toimimme aina tavoitteellisesti. Ammattitaito, asiakaslähtöisyys ja erottuvat toteutukset ovat Laineen menestystekijöitä.

3. Luovuus

Luomme ja jalostamme ideoita yhdessä asiakkaan kanssa. Emme tyydy tavanomaisiin ratkaisuihin, vaan etsimme kuhunkin tarpeeseen sopivaa erottuvaa toteutusta.

Oikea kohderyhmä, sisältö, formaatti sekä ajoitus ovat avaintekijöitä. Laineella luovuus ja laadukas käytännön toteutus yhdistyvät.